Facebook Pixel

Betaalmethodes

Is mijn online betaling veilig?

Uw online betaling wordt afgehandeld door Payment Service Provider ICEPAY. ICEPAY maakt het online betalen in onze webshop mogelijk door online betaalmethodes als iDEAL en PayPal aan te bieden en ICEPAY zorgt voor de afhandeling van uw transactie. ICEPAY is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van uw betaling en heeft geen invloed op de levering van uw online aankopen.

Kijk op de website van ICEPAY voor meer informatie over online betalingen via ICEPAY.

Bij slimkoopje.nl kun u uw bestelling afronden via de onderstaande mogelijkheden:

iDEAL.

Kies je voor deze betaalwijze, dan betaal je het gevraagde bedrag online via je eigen bank. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven. Slimkoopje.nl ontvangt van jouw bank bericht dat de bestelling is betaald. 

Je kunt betalen met iDEAL als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank. 
 
Mocht je besluiten de bestelling - of een deel hiervan - te annuleren of terug te sturen, dan storten wij jouw tegoed binnen 14 dagen aan je terug.

Bankcontact / Mister Cash (Belgie)

Bancontact/Mister Cash van Banksys is een populair betaalsysteem in België. De werking ervan is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. Uw voert uw banknummer in en bevestigt de betaling met uw beveiligingsmiddel, bijv. de paslezer, van uw bank.

PayPal

Paypal is een eenvoudig en veilig internationaal betaalsysteem. U kunt betalen en afrekenen met uw persoonlijke aan uw bankrekening gekoppelde PayPal account. Voor meer informatie of het openen van een  account kijkt u op www.paypal.com 

Overschrijving per bank

U kunt uw betaling ook zelf per bank overschrijven naar onze rekening. De informatie hiervoor treft u aan wanneer u deze optie selecteert.

Rembours

Wanneer u de optie rembours wilt gebruiken kiest u dan tijdens uw bestelling voor de optie ‘overschrijven per bank’ en vult u dan uw rembours wens in het opmerkingen veld aan de rechterzijde bij ‘controleer uw bestelling’.  Aan deze optie zijn kosten verbonden afhankelijk van de transporteur tussen de 50-150 euro. Wanneer u deze betaaloptie aan ons kenbaar hebt gemaakt neemt onze klantenservice contact met u op.