Facebook Pixel

Kerstboom met kluit ( in pot)

Child Category

Totaal: 6 producten
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Kies jij voor een spar als kerstboom? Dat is een goede keuze! Spar kerstbomen zijn namelijk prachtig vol en hebben een mooie vorm. Ook zijn spar kerstbomen relatief goedkoop. Lees hieronder waarom ook jij een spar kerstboom tijdens de kerstdagen in huis moet hebben.

Spar kerstboom herkennen

Een spar kerstboom staat bekend om de stevige takken, volle uitstraling en naalden met een egale kleur. Vooral de stevige takken is een herkenbaar punt aan spar kerstbomen. Tevens is dit ook een groot voordeel. Zo kan je kerstversiering ophangen zonder dat de takken gaan hangen, dat ziet er natuurlijk mooier uit en zorgt ervoor dat je ook grotere of zwaardere versiering kan gebruiken.

Voordelen van een spar

Het kiezen van een spar kerstboom brengt verschillende voordelen met zich mee. Hieronder hebben wij ze voor je op een rijtje gezet. Stevige takken, waardoor je zwaardere kerstversiering in de boom kan hangen.

  • Sterke geur dat je doet denken aan de kerstdagen.
  • Volle uitstraling en een symmetrische vorm.
  • Naaldvast, vooral de Normann kerstbomen zijn erg naaldvast.

Onze spar kerstbomen

De kerstbomen bij ons in het assortiment zijn allemaal uitgekozen op kwaliteit, vorm en de volle uitstraling. Op het moment dat je via onze webshop een spar kerstboom bestelt heb je gegarandeerd een prachtige kerstboom aankomende kerst. Daarnaast zijn de kerstbomen in ons assortiment scherp geprijsd en worden ze bij jou thuis bezorgd. Dat scheelt weer slepen met de kerstboom en de naalden in de auto. Wacht niet langer, bestel direct een spar kerstboom via onze webshop!