Facebook Pixel

Gezaagde kerstboom

Child Category

Totaal: 7 producten
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Het is bijna kerst. Wat betekent dat er weer gezocht moet worden naar een mooie kerstboom voor extra gezelligheid in huis. Een kerstboom mag tijdens de kerstdagen natuurlijk niet ontbreken. Al jaren zijn Nordmann kerstbomen enorm populair in Nederland. Wij vertellen je graag meer over deze soort kerstboom. Wat is een Nordmann, waar komen ze vandaan en wat zijn de voordelen? Lees verder!

Wat is een Nordmann kerstboom?

Een Nordmann kerstboom heet officieel Abies nordmanniana. In het liedje “o dennenboom, wat zijn uw takken wonderschoon” wordt gezongen over een dennenboom. Een Nordmann kerstboom is echter een spar, desalniettemin is een Normann de perfecte kerstboom. Nordmannen worden ook wel Krimspar of Kaukasische spar genoemd.

Waar komen deze kerstbomen vandaan?

De meeste Nordmannen komen uit Denemarken, waar het klimaat perfect is voor deze boomsoort. In Denemarken worden deze bossen op een verantwoordelijke manier beheerd. Bij de groei en het rooien van de kerstbomen in ons assortiment is de natuur zoveel mogelijk ontzien.

Wat zijn de voordelen van dit soort?

Je kent het vast wel: een mooie kerstboom in de kamer die langzaam steeds meer naalden verliest en uiteindelijk zorgt dat de naalden overal in huis liggen. Bij Nordmann kerstbomen heb je hier veel minder last van. Het grootste voordeel is dan ook dat de naalden bij deze spar soort veel minder snel uitvallen. Wanneer je kiest voor een Nordmann kerstboom zal je dus een mooie volle kerstboom hebben. Zonder dat je last hebt van een berg losse naalden onder de boom. Nog een voordeel is dat de takken bij een Nordmann recht tegenover elkaar op de stam staan, wat zorgt voor een mooiere opbouw.

Nordmann kerstboom bestellen

Ben je overtuigd van de voordelen van een Nordmann kerstboom? En wil je ook een mooie kerstboom deze kerst? Bestel direct via onze webshop. Wij hebben kerstbomen in ons assortiment die kieskeurig zijn uitgezocht op kwaliteit. Daarnaast zijn ze ook enorm scherp geprijsd. Wij leveren de kerstboom gemakkelijk bij jou thuis, zo hoef je de deur niet meer uit voor het uitzoeken van een kerstboom. Ideaal!