Facebook Pixel

Nordmann Excellent 175-200cm

€ 59,00

Echte kerstboom Nordmann Excellent 175-200cm

Helaas is zaterdaglevering niet mogelijk.

lees verder
Levertijd Voor 16 uur besteld, volgende werkdag geleverd
Aangepaste bezorgdatum
  

  • Gratis verzending
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eigen leveringsdatum kiezen
Nordmann Excellent 175-200cm
Nordmann Excellent 175-200cm Nordmann Excellent 175-200cm
Alles over het product

Specificaties

De Nordmann

Al onze Nordmann kerstbomen hebben wij in Nederland op 100% biologisch wijze geteeld, en we hebben ze met ons eigen team speciaal voor u geselecteerd & gezaagd. De aangegeven lengte is de totale lengte van de boom. Kenmerkend voor deze populaire kerstboom is zijn diepgroene kleur en naaldvastheid. Zijn mooie stevige naalden hebben een karaktervolle geur maar prikken niet. De Nordmann heeft een volle symmetrische vorm en laat bijna geen naald vallen! 

De Nordmann Kerstboom heeft haar populariteit te danken aan haar symmetrie en de dikke donkergroene, lange, zachte naalden die nauwelijks uitvallen. De stevige takken, waar zonder meer zwaardere kerstdecoraties in gehangen kunnen worden en de langere houdbaarheid ten opzichte van andere kerstbomen zijn ook zeker succesfactoren. Haar naalden hebben een dun natuurlijk waxlaagje waardoor de boom een mooie glans krijgt en niet uitdroogt. Wanneer de takken licht vochtig gemaakt worden zal zij een heerlijke maar subtiele dennengeur verspreiden. Het licht vochtig maken van de takken kan je doen met een plantenspuit. 

Bovendien is deze kerstboom uitermate geschikt voor mensen met en allergie. 

Verantwoord beheerde bossen

De Nordmann kerstbomen zijn afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en plantages in voornamelijk Denemarken. Dit houdt in dat voor iedere gerooide boom voldoende herplant plaatsvindt en het assortiment voor de toekomst gewaarborgd blijft. 

Specificaties

De hoogte van de Nordmann kerstboom is circa 175-200 centimeter. De kerstboom wordt in een net, zonder kluit en zonder standaard uitgeleverd. De kerstboom is niet geïmpregneerd. 

Alle voordelen van de Nordmann kerstboom op een rij;

Stevige takken, geschikt voor zwaardere decoraties 

Sterk gereduceerde naalduitval 

Afkomstig uit verantwoord beheerde bossen 

Tips voor het beste resultaat

Plaats de boom in een emmer water zodat zij zich vol kan zuigen met een vocht. Zaag eerst ongeveer 2 centimeter van de onderstam af voor de beste vochtopname. Vervolgens kan de kerstboom in een kerstboomvoet met waterreservoir geplaatst worden. Wanneer het waterpeil van de kerstboom op niveau gehouden wordt zal dit zorgen voor een mooie boom tot aan Nieuwjaar. Voeg bij het water 1 lepel kristalsuiker toe. 

Disclamer

Een kerstboom is een natuurproduct en daardoor uniek. De daadwerkelijke boom kan afwijken van de getoonde afbeelding. Onze Nordmann kerstbomen voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Slechts kleine afwijkingen in kleur en vorm zijn geaccepteerd. De lengte van de boom kan 10 centimeter afwijken. Voor degene die een mooie kerstboom willen voor een betaalbare prijs, is dit de juist klasse. In verband met de versheid van het product kan de kerstboom niet retour gezonden worden. Mocht de kerstboom desondanks niet voldoen aan je verwachtingen of heb je vragen over de levering, dan kun je binnen twee dagen contact met ons opnemen met onze klantenservice. 

 

Echte kerstbomen kunnen niet geretourneerd worden!

 

Wel zo handig

Extra info

Meer informatie
Levertijd Voor 16 uur besteld, volgende werkdag geleverd
Zachte naalden Ja
Gezaagde boom Ja
Soort Kerstboom Nordmann
Prijs € 59,00